Jeg ble voldtatt flere ganger når jeg var 15 år av en nabo. Jeg er 17 år nå, har det bedre, men når jeg får tanken på sex får jeg angst, blir redd og får panikk. Kan jeg noen gang klare å ha sex med kjæresten min?   Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg ble voldtatt flere ganger når jeg var 15 år av en nabo. Jeg er 17 år nå, har det bedre, men når jeg får tanken på sex får jeg angst, blir redd og får panikk. Kan jeg noen gang klare å ha sex med kjæresten min?  

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det litt vanskelig. Og jeg trenger virkelig råd. Min mamma og pappa skilte seg når jeg var 15 år gammel. Og jeg fikk velge og bo sammen med pappa eller mamma. Jeg ville bo hos pappa en liten stund, og det var greit. Men nå angrer jeg. Vi hadde en nabo som het Kim og var 20 år. Han var en kompis av pappa. Jeg ble også mere og mere kjent med ham. Men etterhvert kom han med trussler mot meg. En natt når pappa skulle ut på byen, kom Kim. Jeg trodde han skulle ha noe, men jeg trodde feil. Han skulle ha sex. Med meg. Jeg prøvde og slå han og rømme, men jeg klarte det ikke. Han var for sterk. Han hadde sex med meg lenge. Han elsket det. Han fikk aldri nok. Og dette var min første gang. Første gangen. Han hadde ødelagt alt. Når han var ferdig stakk han av. Og jeg lå der og skrekk. Jeg skrekk etter hjelp. Pappa kom hjem og spurte hva det var. Jeg var så dum og svarte at det ikke var noe. Han kysset meg, og tok meg på låret og jeg hylte av gråt! Jeg fatter ikke hvorfor. Pappa var sjokkert. Men dette skjedd gang på gang på gang, helt til pappa oppdaget det. Han kom hjem tidlig fra noen venner og oppdaget oss. Han løftet ham fra meg og var forbannet Han ringte politiet. Etter pappa ringte politet kom han ikke lengre. Han flyttet. Når har jeg det bra. Men jeg har det fremdeles vanskelig. Jeg har verdens beste kjæreste og han forstår meg. Når det kommer til det at vi skal ligge sammen får jeg angst. Jeg blir redd, og får panikk. Kan jeg noen gang få deilig sex sammen med den jeg elsker? Har Kim ødelagt sexlivet mitt? Jeg vil så gjerne, men kan ikke.
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer