Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Sex spørsmål!!

 

Spørsmål
sex spørsmål!!
hei lurer om du kune svare på noen av spørsmålene mine!!

1.når jeg har sexfantasier tenker jeg alltid på eksen min, han er den eneste jeg noen gang har hatt sex med hvis det kan kalles sex... hvorfor tenker jeg på ham? liker jeg ham fremdeles? eller er det noe annet?

2.jeg vet ikke om jeg kan si at jeg har hatt sex, fordi jeg og eksen min "prøvde" fire ganger
første gangen var jeg for trang
andre gangen var kondomet for lite
tredje gangen kom han etter 2 minutter
fjerde gangen klarte han ikke å holde den opp så lenge
kan jeg si at jeg har hatt sex?

3. jeg klarte aldri å suge eksen min, hvergang brakk jeg meg, eller så var jeg så redd for å være nær ham med tennene at jeg ikke klarte å fullføre.. har du neon tips så jeg kan klare å suge den neste kjæresten min skikkelig.. har så lyst til å få det til..

4. jeg tenker utroli mye på sex, jeg blir veldig fort kåt.. er dette unormalt? jeg tenker på sex alltid når jeg skal ut på fest, eller hvis jeg skal kjøpe undertøy, hva synes guttene er sexy.. er det vanlig?

FrustrertFrøken
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
1. At du tenker på exkjæresten din når du har sexuelle fantasier er ikke så rart og trenger ikke å bety at det er HAN du savner. Du tenker nok mest på ham i denne sammenheng fordi det er din "seksuelle preferanse/erfaring).

2. Sex er jo ikke bare et fullbyrdet samleie, så du kan absolutt si du har hatt sex.

3. Hvis du selv ønsker å suge en partner (noe ikke alle gjør), kan det være et tips at han ikke får komme så langt inn i munnen din, for da kan du lettere brekke deg. Det kan også være et tips å stoppe før han får utløsning slik at du ikke får sæden i munnen hvis du syns det er ekkelt. Du kan også suge ham med kondom på.

4. Det er ikke unormalt å tenke mye på sex. Dette kan gå i perioder og det handler kanskje også litt om at du er litt klar for en ny partner?

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om søvn?

Er søvn ekstra viktig når du driver aktivt med idrett?

ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre