Jeg vil bo hos mamma, men vil ikke såre pappa. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg vil bo hos mamma, men vil ikke såre pappa.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 16 år! Jeg vil ikke akkuratt si at jeg har et *problem* vil heller si at jeg har det litt for godt. Jeg har separerte foreldre, det har de alltid vært og de bor veldig nærme hverandre, som er en veldig positiv ting. De er også veldig gode venner og de krangler aldri , jeg har det også helt topp når jeg er hos mamma og når jeg er hos pappa :) jeg bor annenhver uke og det har jeg gjort siden jeg var 2 år gammel ! Nå er jeg 16år og er drittlei all flyttinga fram og tilbake , i det siste har jeg likt meg bedre hos mamma enn det jeg har gjort hos pappa , jeg har egentlig litt lyst til å flytte dit fast men jeg har også lyst til å ha tid til faren min, for jeg er veldig glad i han og mine brødre på den siden , jeg får også veldig lett dårligsamvittighet og tør ikke snakke med foreldrene mine om dette, er utrolig redd for hvordan de skal reagere og om de skal slutte å være glad i meg. Skjønner heller ikke måten jeg skal forklare dette for foreldrene mine uten at de skal stille så masse spørsmål f.eks hvorfor vil du bo hos mamma ? Er du mere glad i ho enn meg ? Hva har jeg gjort galt? Er du mere glad i søsknene dine på den siden ? Men sannheten er at jeg er like glad i alle sammen bare det at jeg trives bedre med å bo hos mamma , men vet ikke hvordan jeg kan gjøre noe med det uten at det blir et rent helvette!:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer