Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne treffe pappa litt oftere.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Mamma og pappa bor hver for seg. Jeg bor mest hos mamma og annen hver helg hos pappa. Jeg sliter med å snakke med pappa om forskjellige ting som jeg klarer å snakke med mamma om. Jeg kunne ønske jeg kunne møte pappa litt oftere, men er redd for at det ikke går. Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg greie å snakke med pappa? Hvordan kan jeg prøve å få møte pappa oftere?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente 13 !

Du skriver at du ønsker å møte din far litt oftere enn du gjør nå, i tillegg til at du ønsker å snakke mer med din far. Samtidig skriver du at du klarer å snakke med din mor. Alarmtelefonen for barn og unge foreslår at du snakker med din mor om dette, kanskje hun kan hjelpe deg å snakke med pappa ? Hvis dette er vanskelig  for deg, kan du prate med helsesøster eller sosiallærer på skolen du går på, så kan de hjelpe deg med å forsøke å prate med din far.

Du kan også foreslå for din mor og din far at dere kan få en time på Familiesenteret i kommunen du bor, der er de flinke til å få familier til å snakke sammen. De kan også komme med gode råd i fht at du har lyst å prøve å være litt mer hos din far.

Hilsen Alarmtelefonen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse