Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg burde slå opp med kjæresten min. 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 14 år nå, som har hatt en kjæreste siden 4. Klasse, men jeg vet ikke om jeg burde slå opp eller ikke. Etter at vi begynte på ungdoms skolen har vi gått i forskjellig klasser, og vi er ikke så mye sammen lenger. Vi har aldri kysset, bare klemmet. Det var hun som spurte meg om vi skulle være kjærester, men jeg vet ikke om hun vil at vi skal være sammen lenger.vi småflørter litt noen ganger imellom timene. Jeg vet egentlig hva jeg vil.... Hun er veldig pen, og hun er ikke så utrolig jålete som de andre jentene i klassen Thx in advance! Kjempe bra side!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Her er det viktig at du følger hjertet og følelsene dine. Om du ikke er forelsket på samme måte som du var før kan det nok være et tips å gjøre det slutt, men slike avgjørelser er det ofte lurt å tenke gjennom mer enn en gang. Gjør det som føles riktig for deg, og har det seg slik at følelsene dine for denne jenta er borte vil jeg tro at det er best å gjøre det slutt. 

Uansett hva som viser seg å være det beste valget vil jeg anbefale deg å tenke godt gjennom det, men viktigst av alt - følg hjertet. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse