Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få fred og ro hos faren min?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Faren og moren min gikk fra verande nor jeg var liten. Jeg bor has mamma. Jeg er hos pappa en gang i måneden. Jeg vil vise like stor glede til pappa som mamma. Men det er ikke så lett. Når jeg er der så snakker jeg nesten ikke med ham og det føler jeg et dumt. Hvordan skal jeg vise at jeg er kjempe glad i han? Pappa har også blitt gift og jeg har hør at de har noen kjempe krangler. Da blir jeg lei meg. En gang hørte jeg dem mitt på natten da pappa skrek at han kunne ta meg med og flytte. Det vill jeg ikke. Dagen etter på hørte jeg enda en krangel. Hjelp meg! Jeg blir lei meg nor jeg hører noen rope nor noen kjefter. Hva skal jeg gjøre? Jeg har og en kjempe plagsom lille bror som aldring lar meg være i fred nor eg kommer der. Det er så ille at viss eg sitter på do lenge ÅPNER HAN BØREN! Hva skal jeg gjøre med ham? Jeg vill bare ha litt fred.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Når jeg leser det du skriver tenker jeg at det er viktig at du snakker med faren din om hvordan du har det. Det er viktig at han forstår hvordan denne situasjonen påvirker deg, det er ikke sikkert ha er klar over det. Du bør kanskje også si til ham at du trenger å snakke med ham når du er sammen med ham, om det skal være noe poeng at du kommer.

Det er slik i alle forhold at man krangler, det er helt normalt selv om det er ubehagelig. Det er likevel viktig å si i fra at det plager deg.

Håper dette er nyttig for deg!

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse