Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er skilt og jeg er så lei meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Mamma og pappa har skilt seg å jeg er veldig lei meg helle tiden. Vet der om noe som kan hjelpe hilsen lei jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at du er lei deg da foreldrene dine er skilt. Det er nok en vanskelig tid for dere alle. Det er vondt og gå omkring å være trist hele tiden. Ofte når man er lei seg er det godt synlig for andre og kanskje foreldrene dine eller vennene dine lurer på hvorfor du er lei deg? Hva tenker du om og prøve og snakke med foreldrene dine? Det er ikke din feil de er blitt skilt og det å snakke om det vonde inne i deg og å sette ord på det triste kan hjelpe litt. Hvis du synes det er vanskelig å snakke med dem kan du kanskje snakke med helsesøster eller en lærer på skolen? De er ofte flinke til å snakke om ting som er vanskelig. Kanskje kjenner du noen andre som også har foreldre som er skilt og som skjønner hvordan du har det akkurat nå?

Du fortjener ikke å være så lei deg og jeg håper du har noe i livet ditt som gjør deg glad. Har du kanskje en hobby eller fritidsaktivitet du trives med og som gjør at du kan tenke litt på noe annet? Det kan også være fint å være sammen med venner eller andre som gjør deg glad.

Jeg håper at svaret mitt var til litt hjelp for deg og jeg håper du får det bedre etter hvert. Du fortjener å være glad og ha det bra!Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-20)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse