Hopp til hovedinnholdet

Jeg er skilsmissebarn hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er skilsmisse barn hva skal jeg gjøre ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du er skilsmissebarn og lurer på hva du skal gjøre. Mange kan oppleve det som en vanskelig situasjon der man kan føle seg skuffet, sint og lei seg. Det er heller ikke så uvanlig å oppleve skyld – og hvis du gjør det, vil jeg si til deg: det er ikke din skyld. Dette er noe dine foreldre selv har valgt. At de har skilt seg er derfor ikke noe du kan gjøre noe med. Men du har kanskje mange tanker og følelser rundt det likevel, og det kan kanskje føles lettere å snakke om det, eller skrive om det. Er det noe du har lyst til?

Du kan ta kontakt på nytt på ung.no dersom du ønsker å fortelle mer om hvordan du har det, hvis det er noe du lurer på eller om det er noe som er vanskelig.

Du kan også ta kontakt på Kors på halsen, der du kan snakke i telefon, chatte eller skrive mail til voksne som er interessert i å lytte og hjelpe.

Hvis du ønsker å ta kontakt på mail, kan det være lurt å skrive mer om hvordan du har det, så vi vet mer om hva du tenker på og syns er vanskelig ved å være skilsmissebarn.

Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-20)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skilsmisse

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse