Hopp til hovedinnholdet

Jeg er trist hele tiden fordi tanten og onkelen min har gjort det slutt. Er det normalt å være trist og tenke på dette hele tiden?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei,jeg har en tante og onkel som står meg nær å jeg hadde aldri trodd at de kom til å slå opp å nå er jeg veldig veldig lei meg å tenker ikke på noe annet en det! Jeg har aldri opplevd skilsmisse før så jeg syns dette er veldig tris å tenker på det hele tide er det normalt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at du har en tante og onkel som har gått fra hverandre. Forstår at dette er leit for deg. Det å oppleve at noen går fra hverandre kan oppleves som en sorg og et tap. Reaksjonen du har er helt normal i forhold til at du opplever at to som du har et næret forhold til går fra hverandre.

Legger noen artikler under svaret som du kan lese.

Ønsker deg lykke til og alt godt.

 

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skilsmisse

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

Les mer

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

jente sorg (colourbox.com)

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse