Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13 år som har det vondt fordi foreldrene skal skille seg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år som lurer på hva jeg kan gjøre for å bli mindre lei meg, foreldrene minne skal skille seg og det er jeg ikke noe glad for, så klart for jeg være med begge møte begge bo hos begge men jeg vil ikke at de skal skille seg. Defor lurte jeg på om dere hadde noen tips på hvordan jeg kunne føle meg bedre. Jeg har vært veldig lei meg i det siste men jeg vil ikke at det skal gå utover skole og sånt, hadde vært veldig fint med tips hilsen en jente på 13

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det høres vondt og trist ut slik du har det akkurat nå. Det er sikkert ikke greit for dine foreldre heller i denne perioden. Det er vondt når foreldre som man alltid har hatt der så skal bo på to steder. Foreldrene dine skal sikkert til et familievernkontor og snakke om hvordan det skal være for deg med samvær og slike ting. På dette kontoret så kan også du få snakke med de om hvordan du har det. De kan hjelpe deg så du får det bedre.
Helsesøster er også en person du kan snakke med om dette. Men først og frems så tenker jeg at du kan snakke med mamma og pappa om dette så de tar litt ekstra godt vare på deg nå i denne periode hvor alt er trist.

Lykke til!

Hilsen Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stines erfaring med skilsmissen

Jente med ryggen til

Stines foreldre skilte seg da hun var 13 år. Her intervjues hun av Kristin om hvordan hun har det etter skilsmissen.

Av Kristin, ungdomsjournalist på ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse