Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Venninnen min vil ikke dele med en annen venninne hva hun betror meg. Er det greit?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, bestevenninnen min strever litt med foreldrene som skilles. Hun har fått angst flere ganger, og føler seg bedre når hun får snakket med meg om det. Hun pleier ofte å snakke om dette på skolen, men vil selvfølgelig ikke at alle skal vite om dette. En annen jente i klassen har lite venner på trinnet og pleier ofte å være me oss. Venninnen min vill ikke at hun skal vite om alt dette som skjer med henne... Hva skal jeg gjøre? Det er vel viktig å snakke om det, bestevenninnen min er ikke så mye ut for tiden så skolen er det beste plassen å snakke om det. Men vi kan vell ikke utestenge hun andre? Det syntes jeg er feil å gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer