Hopp til hovedinnholdet

Tanker rundt framtiden

Jente 13 år
 

Spørsmål

Mange tror de er grusomt me skilteforeldre de er det for noen men ikkje for meg begge foreldrene mine er glade i hverandre å di bryr seg om hverandre å vi er en familie bare at di ikke bor sammen men når jeg blir voksen skal jeg finne meg en fin mann som bryr seg om meg å er snill søt omtenksom å tullete å elsker meg veldi høyt å så kysser vi ofte å jeg vil gifte meg å jeg vil at jeg å mannen min skal finne oss et fint hus der jeg vokste opp å han frir til meg jeg håper han vil de å venninnen min har et fint stort hus å de har 3 etasjer å de er koselig å foreldrene hennes er gift men de va ikke mine foreldre men foreldrene til venninnen min er gift å lykkelige sammen å di tuller å gjør av å til venninnen min flau å kysser å tuller å gjør sanne ting å di legger ut bilde på Facebook at di kysser hverandre å de vil jeg at skal skje med meg og at vi får barn å er en lykkelig familie å bor en plass jeg elsker å bo i Volda en plass.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at foreldrene dine er gode venner og at du har planer om hvordan du ønsker det i framtiden. Det er viktig å ha gode mål i livet, og disse kan forandre seg mye fram til du blir voksen. De fleste ønsker seg det samme som deg, en god kjæreste, et flott hus og en lykkelig familie. Dette er helt normalt å lengte etter.

Jeg er ikke helt sikker på hva du spør etter her, men jeg ønsker deg lykke til videre. Håper at du får det du ønsker deg i livet!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse