Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vår venninne har forandret seg veldig fordi hennes skilte foreldre ikke liker hverandre. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vi er en vennegjeng på tre og to av oss skriver på vegne av den tredje. Hun har skilte foreldre og det har hun hatt siden hun var 4 år. Begge foreldrene har fått nye samboere. Det er tydelig at foreldrene ikke liker hverandre og det går veldig utover datteren. Vi ser at de sliter med å kominusere og avtale slik at det blir best mulig for datteren. Dette har vi merket veldig mye den siste tiden og dette påvirker alle tre veldig mye. Veninnen vår vet godt at hun kan snakke med oss om alt og hun har selv sagt at at vi ikke kan gjøre noe med det. For en stund siden ble hun så lei seg at hun og moren satt og kranglet i bilen, så det er tydelig at moren/faren ikke vet hva som er det beste for sin egen datter. Vi vet også at hun gruer seg til neste år da vi har konfirmasjon og hun VET at foreldrene ikke kommer til å bli enige. Alt dette har ført til at hun har forandret seg veldig og dette har preget oss i stor grad. Vi tørr ikke å snakke med foreldrene hennes om dette. Takk for hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer