Hopp til hovedinnholdet

Velger hun ham eller meg?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, for ca en måned siden slo jeg opp med eksen for å finne ut av hva jeg ville på grunn av ekstremt mye krangling og misforståelser, men ønsker henne tilbake og henne vil ha meg også... henne liker også en annen gutt og sier at det er 50/50 på hvem ho velger. Gutten ho liker var en venn av henne da jeg og henne var kjærester, de møttes i klassen på andre året på videregående... jeg sa at ho skulle holde seg unna fordi han prøvde seg på ho men ho sa det ikke var sant. Men han prøvde å få ho til å få følelser for han bak ryggen på meg og stjele henne på en måte Hun vil liksom ha en person som ødela livet vårt sammen, han er grunnen til kranglingen. Vet ikke hva jeg skal gjøre! Hvis dere/du vet hvorfor hun gjør det fortell, vil vite mest mulig

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt (17)

Det er ikke lett å se at den du liker også liker noen andre. Dessverre er det ikke så altfor mye du kan gjøre med den situasjonen, du må bare la henne tenke gjennom hva hun vil. 

Grunnen til at hun har følelser for ham har nok ikke noe med at han var årsaken til at dere ikke fungerte, det er nok heller at de var gode venner og han ble gjerne en ekstra støtte da du slo opp med henne.

Husk også at følelser er ikke noe man bestemmer over selv. Snakk med henne og forklar hvordan du føler det. Uansett hva som skjer kommer hun nok til å fortsette å være venn med ham og bli irritert om du konstant er sjalu eller krangler om han. 

Det er viktig å være åpne og ærlige med hverandre.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse