Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa sover i samme seng selv om de er skilt

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har foreldre som skilte seg i sommer å da har vi det slik at jeg bor med min pappa og lillesøsteren min bor annenhver uke hos mamma å pappa, men no pleier jo mamma å overnatte hos oss å ligge i samme seng som pappa å dette liker jeg ikke, for jeg synes at det er best at de er skilte.... hva gjør jeg. ??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint du skriver til oss når du har spørsmål. Jeg forstår at det kan være rart og kanskje litt forvirrende når moren og faren din sover i samme seng når moren din er på besøk. Og mye mulig har foreldrene dine ikke tenkt over hvilke signaler de da sender til dere barna og at det kan skape spørsmål. Jeg tenker at du kan si noe om dette til dem. Si at du blir forvirret og lurer på hva som skjer mellom dem. Så slipper du gå i en slik usikkerhet ,også med tanke på at du nå synes situasjonen med dem som skilt er det beste. Du er en del av denne familien og din stemme er viktig. Lykke til,


Vennlig hilsen fra Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

DU skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Saks og hjerte som er klippet i to (colourox.com)

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse