Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med kjærlighetssorg.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg sliter med sorg. Jeg er dødsforelsket i en gutt som har kjæreste. Jeg har kjent ham siden barnehagen og har alltid likt ham. Kjæresten hans var utro mot ham flere ganger, og da han fikk vite om det, slo han opp. Jeg var en stor støtte for ham etter det, og han fikk fort følelser for meg, jeg ville absolutt si at vi var kjærester, vi hadde sex og gikk hånd i hånd, introduserte ham for familien min. Etterhvert tok eksen hans opp kontakten til ham og ville starte på nytt, og han hadde fortsatt følelser for henne og idag er de to sammen. Jeg kunne ikke tro det da jeg fikk vite det, jeg gråt i dagevis, ble sykemeldt fra skolen i over to uker og orket ikke å stå opp om morgenen, jeg har fått det litt bedre nå, men jeg har fortsatt store følelser for denne gutten og jeg føler at jeg er den rette for ham, ikke henne. Jeg har kjent ham siden jeg var barn, og alltid likt ham, selvom det først ble gjensidig etter utroskapen. Hvorfor vil han ikke ha meg, hvorfor ser han meg ikke??hjelp

Besvart 20.02.2019 18:47
 

Svar
Hei

Åå, jeg skjønner godt at du er lei deg og synes det er vondt at han gikk tilbake til henne. Kjærlighetssorg er en utrolig lei følelse, hvor en også føler seg maktesløs, fordi en må stå i det vonde en tid. Heldigvis vil en sakte, men sikkert komme seg videre. 

At han gikk tilbake til henne, betyr ikke at det er noe i veien med deg. Det er lett å tenke slik, tenke at en ikke er bra nok, men det har med så mye annet å gjøre. Følelser er veldig kompliserte, og jeg kan dessverre ikke svare deg på hvorfor det ble slik. 

Jeg vil anbefale deg å innstille deg på å gå videre. Det er fint å høre at du har det litt bedre nå, og du vil nok få det bedre etter hvert som tiden går. 

Kom deg gjerne ut, gjøre hyggelige ting du til vanlig synes er hyggelig. 
Det er kanskje utenkelig nå, men det er ganske sikkert en for deg der ute. En som er klar for deg, og motsatt.
Ikke stress, men vit at tiden er en god hjelper.

Alt godt og lykke til videre !

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse