Pause i forholdet og redd hun skal finne en annen. Har det ikke bra. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Pause i forholdet og redd hun skal finne en annen. Har det ikke bra.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg møtte min kjæreste rett før jeg skulle inn i militæret, avstandsforhold gikk greit, vi snakket vær dag og alt var fint, fikk til å med besøke henne til tider. Etter militæret og fagbrev som bilmekaniker bestemte vi oss for å flytte sammen å studere. Tiden var fin, vi fikk tatt igjen tapt tid fra min tid i militæret og vi elsket livet. For ikke mer en 1 uke siden sa min kjæreste at hun ville ha en pause grunnet en del uenigheter vi hadde med hverandre, jeg var knust selvom jeg viste det var en pause og det fortsatt var sjanse for at vi ble sammen igjen. Når hun fortalte meg det sa jeg at jeg ville flytte hjem igjen, fordi jeg var skikkelig knust og handlet på impuls, hun sa ok, som om hun ikke brydde seg (Kan også være hun muligens handlet på impuls?) Men jeg flyttet aldri hjem og går bare rundt og er lei meg og sliten hele tiden, sliter også og sove med hun nå pga dette. Jeg er redd for at i denne pause perioden hun skal finne noen bedre og like han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer