Jeg liker ikke kjæresten til pappaen min, hva kan jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg liker ikke kjæresten til pappaen min, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har kilte foreldre og pappa har fått seg ny dame som han i dag har vært sammen med i 5 år men jeg liker ikke dama hans hun er slem og kaller meg stygge ting som drittunge,ego og mye annent slemt. Pappa betaler alt får hun og hun betaler ikke noe selv hun bodde med oss før men flytta plutselig ut jeg vet egt ikke hvorfor. Men de er fortsatt sammen og er til oss hele tiden. Når hun er til oss så skjefer hun meg runt å får meg til å gjøre ting får hun hvis jeg ikke vil blir pappa sint på meg en gang kasta han fjernkontrollen i veggen fordi jeg ikke ville hente colaen hennes jeg har snakket med mamma om det men det er ikke så mye hun kan gjøre jeg tørr ikke snakke med pappa om det han blir så sur hvis jeg sier at jeg ikke liker hun. Jeg føler at hele familien til dama til pappa hater meg de gir alltid blikk og baksnakker meg jeg lurte på om dere har et tips til hva jeg kan gjøre med det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer