Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skilte foreldre som ikke snakker sammen, de skjønner ikke hvordan vi har d

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skilte foreldre og det har de vært i rundt 6 år nå. Mor og Far vil ikke snakke med hverandre og de har heller ikke kontakt gjennom noe sosiale medier, siden de ikke snakker sammen i det hele tatt blir jeg som en slags budbringer mellom disse og det blir en veldig ukomfortabel situasjon for meg fordi de «krangler» gjennom meg. Mor har fått ny kjæreste som vi bor med, og derfor vil ikke far være i nærheten av der jeg bor med mor, og de sier stygge kommentarer om hverandre til oss, jeg hadde håpet at dette skulle gå over men det har det ikke, det er akkurat som ingen av de skjønner hvordan vi har det men bare tenker på hva som er bra for de...Vi har vært i familie terapi og det fungerte ikke og storesøsteren min har flyttet fra far så hun bor bare hos mor nå, hun har ikke sakt hvorfor, hun har bodd hos bare mor i rundt 3/4 år, hun ser far sjeldent, de møtes nesten bare ved spesielle anledninger som bursdag eller jul.Hater å snakke om livet mitt, men griner når tenker på det

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer