Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine skiller seg og det er vanskelig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et spørsmål om skilte foreldre. Mine foreldre skilte seg rett etter påskeferien. Vi hadde vært i Kristiansand med noen fra pappa sin side og vært i dyreparken, på badeland og sovet på hotell. Jeg syntes det var litt rart mellom mamma og pappa, at de ikke snakket så mye og sånt. Dagen vi reiste hjem, spurte jeg pappa om jeg kunne sove over hos venninen min. Han sa: Du må høre med mamma (mamma reiste hjem 2 dager før oss så hun var hjemme) fordi vi skal ta en liten prat først. Når vi kom hjem, samlet mamma og pappa meg, storesøster og lillebror på sofaen. De sa de skulle skille seg og at alt ville gå fint selvom. Søsteren min liker ikke pappa fordi han ikke støtter at hun drikker og er russ. Broren min er fortsatt for liten til å skjønne ting. Jeg er den eneste som bryr meg og de spør meg hele tiden hva den andre gjør. De sier dårlige ting om den andre personen til meg. Og jeg har merket at pappa har tinder og samme med mamma.. JEG VIL IKKE HA NY FORELDRER!! 

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer