Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil være hos pappa, men vil ikke gå glipp av noe hjemme heller

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt skilte foreldre siden jeg var 5 år, og det har alltid gått greit. Bor hos mamma, og pappa bor et par timer unna. Da jeg var liten var jeg hos pappa annenhver helg/hver helg og ferier. Nå som jeg har blitt eldre har ting begynt å skje i helger, som fester og koselige kvelder. Etter sommeren har jeg ikke vært hos pappa, og han blir veldig skuffa. Prøver å si at det ikke er min feil at de bor så langt unna hverandre, men da blir de bare sure. Jeg har vel rett til å velge om jeg vil dra dit eller ikke? Jeg vil jo være hos pappa, det er ikke det, men jeg vil ikke gå glipp av noe her hjemme heller, og det skjer ting hver helg. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer