Lei meg for at mamma og stefar skal ta pause Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Lei meg for at mamma og stefar skal ta pause

account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg var 3 fikk mamma en kjæreste, de har vært sammen helt til nå. Jeg er veldig glad i han og jeg har kjent han nesten hele livet. I påskeferien fortalte de til meg og halvsøstrene mine at de skal ta en pause fra hverandre. Nå er det oktober. Vi har alle sammen bodd i huset til nå. Jeg gikk inn på pappa sin telefon å leste meldingene mellom mamma og pappa. Der skrev mamma at hun har kjøpt seg leilighet og at hun overtar den i starten av desember. Hun skrev at hun skal si det snart. Nå vet jeg jo det allerede og jeg er sykt lei meg. Stefaren min tjener godt med penger og mamma tjener helt greit! Vi bor i et stort hus og drar på fine ferier. Det vet jeg at vi ikke kommer til å gjøre mer. Jeg synes det er flaut å bo i blokk fordi alle sier at da er man fattig! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi hvis de finner ut at jeg har lest meldingene vil de bli sykt sinte. Jeg bor annenhver uke hos M & P. Jeg vil ikke flytte fra stefaren min og katten min. Han skal beholde huset. Jeg vil dø

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer