Han kniper og kan dytte meg ned trappen, han tar armen min kjempehardt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Han kniper og kan dytte meg ned trappen, han tar armen min kjempehardt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skilte seg når jeg var 2 år els, og mamma fikk en ny kjæreste. Stefaren min er veldig ugrei mot meg, men mamma merker det ikke. Han er blant annet veldig urettferdig mot meg ovenfor Hannes barn, og han kniper og kan dytte meg ned trappen, han tar armen min kjempe hardt, sånn at huden blir helt rød og sviete, og dette for ingen spesiell grunn, gjerne fordi jeg ikke forstår ting eller hvis jeg for eks svarer «herregud» som jeg forstår er frekt, men ikke grunn til å skade noen. Lurer bare på hva jeg skal gjøre, jeg har prøvd å snakke med mamma, men hun sier det ikke er sånn. Og hun har til å med sett når han gjør det, og at jeg griner, men hun bryr seg ikke... hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer