Jeg trenger hjelp til hvordan jeg kan få det bedre med skilte foreldre. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg trenger hjelp til hvordan jeg kan få det bedre med skilte foreldre.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skilte seg for rundt 3 år siden. Siden det har det vært mye krangling daglig nesten med søsteren med både mamma og pappa der politiet blant annet måtte komme. Mamma og pappa er ikke venner I DET HELE TATT og de krangler om så og si alt. Jeg synes det er vanskelig, og jeg vet ikke om jeg burde snakke med noen om de jævlige tingene som har skjedd. Har ikke fortalt noe til venner, lærere eller lærere. Helsesøster vet mye av hva som har skjedd gjennom mamma men jeg har ikke snakket med henne. Jeg HATER å snakke om følelser og er ikke veldig god på å åpne meg til folk. Jeg liker egt ikke å bo til pappa for han har gjort ting mot søsteren min og Han prøver også å vende småsøskene mine mot mamma, noe han også har fått til. Jeg gruver meg hver gang jeg skal til han men jeg klarer ikke å si det til noen. Søsteren min flyttet til en slekting så all kranglingen hjemme hver dag er heldigvis borte. Jeg trenger virkelig hjelp for jeg har null peiling på hva jeg skal gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer