Hopp til hovedinnholdet

Var slutt, men fikk følelser for hverandre igjen.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg fant kjærligheten i mitt liv da jeg var 17, og vi giftet oss med en gang vi fyllte 18. Vi flyttet inn med hverandre og hadde det bra, for en god stund. Men så begynte forholdet å slå sprekker, og vi hadde mer lyst til å drive med egne interesser enn å være med hverandre. Vi bestemte oss for å skille oss, og vi har nå vært separert i 1 mnd. Men da vi møttes for å prate for en uke siden, blomstret alle følelser opp igjen, og vi hadde sex. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg tror hun ble gravid når vi var gift også - flott, nå sitter jeg fint i det. -Erling :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det eneste dere kan gjøre er å møtes for å prate sammen om dette. Finn ut av hvor dere står - både mtp. graviditet og hva dere føler for hverandre. Dere hadde jo tydeligvis noe fint sammen før. Hva gikk galt og hva er forskjellig nå? Kanskje er det bare en liten "filleting" som ødela forholdet og som dere kan reparere nå.

 

Det å finne tilbake til noen man har vært sammen/gift med er ikke pinlig eller flaut på noen som helst måte. Hvis følelsene er der er det ingenting i veien for å bli sammen igjen, men jeg tror som sagt det er viktig å få klarhet i hva som gikk galt sist - og hva dere har gjort for at dette ikke skal skje igjen.

 

Lykke til!

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse