Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir aldri hentet fra trening, noe som fører til at jeg alltid kommer sent hjem og får for lite søvn.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år. Foreldrene mine er skilt, så jeg bor hos dem hver andre uke. Min mor har en samboer, og min far er gift (som vil si at jeg også har en stemor). Problemet mitt er at uansett hvor jeg er, så blir jeg aldri kjørt til/ fra trening. Det er veldig irriterende fordi jeg er liksom den eneste på treninga som må ta buss hver gang. Aldri i mitt liv har jeg blitt hentet/ kjørt til trening eller noe. Jeg ble det da jeg var mindre, men nå som jeg er tenåring må jeg ta buss. Jeg tar buss til skolen også, og har tatt det hele livet - siden barneskolen. Det har preget hverdagen min en del, for jeg er sykt lei av å ta buss hele tiden. Jeg har prøvd å snakke med mamma, men hun sier at så lenge det går buss, så kan jeg ta bussen. Pappa bor litt lengre ut på landet, så av å til blir jeg hentet, men det går buss til dit hvor vi bor, men den går en gang i timen på kvelden. Så hvis jeg mister bussen et par minutter etter at den har gått, så må jeg vente i en time. Det eneder som regel med at jeg kommer sent hjem på kveldene, og er trøtt dagen etterpå. Det har blitt veldig slitsomt med tiden, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre .. !

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Dette forstår jeg er slitsomt for deg. Det er nok mange som deg som sliter med å bli dratt i mellom det man vil og det man må. Jeg tenker det er viktig å snakke med foreldrene dine om dette en gang til. Spesielt moren din siden det virker som det er der det er mest slitsomt når du er der. har du ikke særlig tro på at det skal gå kan du prøve å ta med deg en annen voksen du stoler på. Det kan være familiemedlem, helsesøster, lærer eller lignende.

 

Spørsmålet er om du må redusere litt på aktivitetene dine utenom skolen. Synes foreldrene dine det er viktig for deg å forsette med dette bør de kanskje hjelpe deg.

 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse