Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg bestå opptaksprøve til AHO?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg jobber med å komme inn på Master i Arkitektur ved AHO, men syntes det er veldig vanskelig siden jeg ikke tok formgivingsfag på vgs. (Jeg tok SSØ linja.) Hovedsakelig skal vi bruke tidligere opptaksprøver til å øve oss, men jeg syntes at oppgavetekstene er så vage og vanskelige å forstå.. Dermed har jeg ingen anelse på hva de vil vi skal gjøre og hvordan jeg lærer meg disse tingene. - Hvordan skal jeg bestå når jeg ikke kan disse tingene før jeg en gang kommer inn på studiet? Hvordan lærer jeg meg hva de vil jeg skal gjøre? Hvordan lærer jeg meg å forstå hva de engang snakker om? - Har dere noen forslag til noen lærebøker, lesestoff, øvelsesoppgaver, undervisningsopplegg jeg kan drive med individuelt? Noen personer eller organisasjoner jeg kan kontakte for å få hjelp evt.? - Om dere kommer på noe mer informasjon som kan være relevant til denne saken, gjerne kom med det :)! Håper dere kan hjelpe meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.

Dessverre kan vi ikke så mye om opptaket til AHO spesifikt. Jeg tror du får det beste svaret hvis du snakker med en veileder på skolen.

Kontakt for eksempel studieinfo@aho.no / 22 99 70 22 alle hverdager unntatt onsdag.

Beklager at vi ikke kan hjelp deg mer. Kanskje Arkitektenes fagforbund eller Norske arkitekters landsforbund også har noen tips. 

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag