Mamma og pappa kommer til å klikke over at jeg fikk -2 på en prøve. Hvilken unnskyldning skal jeg komme med? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mamma og pappa kommer til å klikke over at jeg fikk -2 på en prøve. Hvilken unnskyldning skal jeg komme med?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel hente som går i 9. Klasse. Jeg fikk nettopp tilbake en historie prøve der jeg fikk -2 på. Mamma og pappa kommer til å klikke helt serriøst på meg når jeg skal vise den fram til de. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare meg fram til at jeg faktisk gjorde det helt rævva på den prøven. Jeg orket bare ikke å øve. Jeg var mentalt sliten av alt og alle, men det er ikke en unnskyldning. Har dere noen tips til hva jeg kan si til mamma og pappa som en slags "unnskyldning" til at jeg fikk så dårlig karakter? De kommer til å klikke så mye på meg og bli så sint på meg om jeg bare sier at jeg ikke orket å øve på den prøven. Da kommer jeg til å bli fratatt alt elektronisk utstyr osv. Plis! Har foreldresamtale på tirsdag og da blir den nokk vist fram! Vær så snill og hjelp meg!! Er så redd for å vise den!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer