Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
116111.no
116111.no

Har hatt det vanskelig, og pappa og stemor oppfører seg dårlig.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

eg er lurig på skolen fordi eg har ikke hatt de så lett har gått opp igjen et år og kan lite på grun av at eg har bod på mange plaser. har altid me en ekstra lærer på skolen i nesten ver time. har til og me bod i sverge. pappa er ikke snild, han er slem å ikke den pappa eg ville han skulle ver men nå har eg farta rundt i mange familier og endelig er på den plasen som eg har det bra. alle familiene eg har bod me har eg hat det bra untat pappa å stemammaen min. men har ikke klart å oppføre meg siden eg har hatt det så vanskeli men dene familien eg bor me nå har eg alddri hat de så bra med. <3 bor nå i førde å har gode fosterforeldre, dai har en gut på same alder som heter lukas å vi er gode venner. ann kristin er fostermamma å er sykkepleier noe anestesi greie på dagkirurgi greie ho er veldi snild. og fosterpappa er lærer å er å veldi snild. ikke så ofte eg tenker tilbake på ting som har skjedd før men når eg gjør det, har dere noen tips? gåt til sykålog før. ann k er sykålog åsså -lasse

Besvart 12.08.2017 21:40
 

Svar

Hei Gutt 13 år !

 

Takk for at du skriver til ung.no. Først må jeg si det var spennende å lese det du har skrevet. Det er virkelig godt å høre at du  har det så bra i en familie etter mange flyttinger.  Du har nok kommet til noen greie fosterforeldre, men dette sier også mye om deg og dine ressurser.

 

Det at du nå får  tanker om ting som har skjedd før kan handle om at du har blitt eldre, men også at du nå er trygg og har det bra. Da klarer man også lettere å kjenne etter hvordan man har det på godt og vondt.

 

Jeg tror det er viktig at du nå får noen å prate med om dine tanker og følelser.  Du kan gjerne prate med helsesøster på skolen din, men det mulig du skal få hjelp til å få en henvisning til bup, der du sannsynlig har vært hos psykolog før.   Fosterforeldrene dine, helsesøster eller kontaktpersonen din i barnevernet kan hjelpe det med dette.       

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag