Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om mobilhotell, ordensreglement, lue i timene og å komme for sent.

account_circle

SPØRSMÅL

Ja hallo! G13 her. 1: Skolen våres ordensreglement oppdateres ikke lengere. Vi har mobilhotell, og det står ingen ting om det i ordensreglement. Kan jeg da nekte å legge fra meg mobilen i mobilhotellet? I den perioden vi har hatt det nå, er det flere mobiltelefoner som har blitt skadet, pga dårlig sikret. 2: Kan lærerne nekte meg å ha på lue/caps/hette i timene? De sier at hvis vi ikke tar av hetta så får vi anmerkning. Og dette står heller ingen ting om i ordensreglement. 3: Elevne kommer nesten alltid til timene. De sier at hvis vi blir forsinket flere dager pårad vil vi få anmerkning. Mens lærerne kommer veldig ofte forsent, og de bryr seg ikke om det om å være tidsnok til timene. Kan ikke de også få en straff? Er det bare vi som skal straffes for å komme forsent? 4: Jeg går i 8.trinn. Og jeg får ikke vite alle karakterene mine på ist læring der vi får karakterene våres. Har jeg et krav om å få vite alle karakterene mine? Takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer