Hopp til hovedinnholdet

Har fått noen merknader jeg ikke vet hva er?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fikk en anmerkning med "merknad vekt" 3 på videregående skole i Akershus Fylkeskommune for en måned siden. Jeg fikk "merknad vekt" 3 fordi jeg brukte "inspiser" verktøyet til Google Chrome til å redigere en artikkel slik at det sto noe som er litt støtende (for å ha det morro med vennene mine). Læreren vi hadde, kunne ikke på noen måte ha forbindelse med det jeg skrev heller. Så jeg lurer på hva alle "merknad vektene" er og hva man skal ha gjort for å fortjene dem fordi ut i fra det jeg har skjønt burde jeg ikke fått "merknad vekt" 3, men heller 1 eller 2

Besvart 16.03.2019 06:55
 

Svar
Hei

Takk for din henvendelse!

Det er litt vanskelig å svare på hva læreren din har tenkt når hun/han har gitt deg "merknad 3". Det høres ut som om dette er et system som brukes der du går på skole.

Du bør snakke med lærern din, for å få en forklaring på hvorfor du fikk "merkad 3" og hva dette innebærer. Hvis dette har noe med det verktøyet du bruke, så kan det kanskje være lurt å ikke bruke det på samme måte igjen.

Det er altså læreren som må svare på spørsmålene dine, håper du tar kontakt for å få svar på spørmålene dine, lykke til!

Hilsen
Elev -og lærlingombudet i Oppland, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag