Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ønske meg jobb på den skolen min tidligere lærer jobber?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Stillte spm 5bf6e men fikk ikke plass til alt. Jeg kommer ikke til å bruke sønnen til å komme meg nærmere læreren. Sønnen er drittkjekk. Jeg angrer så sykt mye på at jeg har latet som at jeg ikke likte læreren fordi han er egentlig en grei person bortsett fra at han av og til ikke tenkte før han sa noe. Jeg og han har lagt dette bak oss nå. Det at han kunne være litt frekk av og til var noe jeg på en måte likte. I sted så gråt jeg fordi jeg vet at jeg kommer til å savne han. Derfor har jeg lyst til å bli byggdrifter fordi da kan jeg se han oftere. KAN JEG ØNSKE Å JOBBE PÅ DEN SKOLEN SOM BYGGDRIFTER DA? Hva tror dere? Ikke legg ut spørsmålene.

Besvart 25.06.2019 20:33
 

Svar
Hei jente 15 år.

Du har tidligere skrevet inn et spørsmål du fikk svar på. Der fikk du råd om å ikke gjøre noe mer for å bli bedre kjent med eller innlede et forhold til læreren. Det er mange som blir forelsket i læreren sin, men jeg vil fraråde deg veldig å ikke gå noe videre med dette.

Derfor er det ikke noe god ide å søke jobb som byggdrifter på den skolen læreren jobber. Du må gjerne gå videre på skolen i den retningen, men ikke fordi du vil se læreren oftere. Jeg skjønner at du savner læreren, men jeg synes likevel det ikke er lurt.

Om du blir kjent med sønnen er det hyggelig, men hvis grunnen til at du blir kjent med sønnen er at du vil komme nærmere læreren, er det ikke lurt.

Jeg vil råde deg til å se deg rundt etter gutter på din egen alder. Det finnes sikkert mange kjekke gutter du kan begynne å tenke på? Så kan du etterhvert finne en kjæreste og være i et normalt forhold med en som er nærmere deg i alder.

Håper dette ga mening og at det kan være til hjelp for deg. God sommer.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag