Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min, men han har kjæreste! Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hva skal jeg kjøre vis jeg err forelsket i læreren og at han ler av vitsene mine og ler av det jeg sier og at han bryr seg om meg .men han har kjæreste!! hva skal jeg gjøre????? vær så snill og svar!!!!;)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du er bare 13 år og læreren din er garantert alt for gammel for deg. I tillegg har han kjæreste. Du må nok bare prøve å innse at det aldri kommer til å bli dere to, og du må begynne å se på han som bare en lærer. Det er helt normalt å kunne bli betatt av læreren, men det er viktig å forstå at det kun er en småforelskelse, og ikke noe som kan bli alvor utav. Det at han ler av deg og bryr seg om deg er bare fordi han er læreren din. Det er klart at lærere begynner å bry seg om elevene sine når de ser dere og snakker med dere hver dag.

 

Jeg har også lagt ved en artikkel som du bør lese om akkurat slike situasjoner.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Helse og sosial på skolen
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om helse og sosial på skolen