Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan være glad for hvor jeg er nå og ikke stresse med at tiden skal gå?

account_circle

SPØRSMÅL

Hele livet mitt har jeg ønsket å bli psykolog og bo i England og jeg liker meg ikke på skolen her uansett (blir ikke mobbet ellerno) men jeg må vente til jeg starter på videregående før jeg får reise dit, og det irriterer meg så sykt for jeg føler at jeg kaster bort livet mitt på venner og skolearbeid jeg kommer til å glemme før eller senere når jeg flytter. Jeg gråter ofte ved tanken på at jeg allerede, i en alder på 13, har spart utrolig masse penger for å få gå på skole der og at det er så lenge til, og når jeg går i gatene her oppi nord så lengter jeg etter drømmelivet. Livet her er bare drit uansett. Lurte på om dere kunne hjelpe meg? Noe som kan få meg til å være glad for hvor jeg er nå og vente med alt det skolestresset til sisteåret på ungdomsskolen? Jeg pines her og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer