Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg nesten ikke klarer noe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt siden barnehagen, så har jeg følt at jeg ikke klarer en dritt. Har utrolig store problemer med å forstå alt mulig rart, og sånn har det vært alle de 7/8 årene på skolen. Blir mobba for måten jeg går og løper på, siden knærne mine peker litt innover. Jeg klarer nesten ingenting i mattetimene, naturfagstimene, samfunnsfagstimene og norsktimene osv på skolen, og det er utrolig kjedelig. Noen ganger gråter jeg for jeg får absolutt ingenting til. Ingen vet hvem jeg egentlig er, ikke engang foreldrene mine. Ingen vet hvor store problemene mine egentlig er. Når vi har gruppearbeid på skolen, kommer jeg alltid med to av de mest slemme guttene i klassen, de sier alltid at jeg ikke snakker, at jeg ikke klarer noen ting, osv. Har så lyst til å bare knuse ballene dems >:| Den eneste tingen jeg føler at jeg mestrer er data. Eneste ordentlige vennen jeg har, er hunden min Prince. Er veldig takknemlig for at jeg har han.

SVAR

Besvart 22.11.2017 23:13:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle