Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan skolen nekte oss å drikke vann i timene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. På skolen blir vi nektet vann og mat i timene noe som er halvveis forståelig, men har de lovt å nekte oss væsketilførsel? I opplæringsloven paragraf 9a-2 står det: Skolane skal planleggjast, byggjast, tilretteleggjast og drivast slik at det blir teke omsyn til tryggleiken, HELSA, TRIVSELEN og LÆRIGNA til elevane. Om vi ikke får tilført væske vil humøret synke og muligheten til god læring også minske. For ikke å snakke om at hvis man blir dehydrert kan det fåresake trøtthet, slapphet, svimmelhet, hodepine , forvirring osv. Kan skolen nekte oss vann i timen når dette motsier opplæringsloven paragraf 9a-2 ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer