Kan jeg klage på oppførselen til sensor under en muntlig eksamen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg klage på oppførselen til sensor under en muntlig eksamen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år som går 2 året på vgs. For to måneder siden meldte jeg meg på psykologi eksamen som privatist, og eksamensdatoen fant sted i dag, den 24. april. eksamen ble holdt muntlig. I hele to mnd så har jeg hatt det travelt med å øve til faget, og brukt mye av tiden min på å lære meg stoffet. likevel fikk jeg karakter 1. Sensoren mente at jeg ikke besvarte oppgaven, noe jeg mener er feil. men det er ikke det som irriterer meg mest, men faktumet av at sensoren oppførte rar og fordomsfull mot meg, blant annet ved ar jeg fikk noen veldig merkelige spørsmål som ikke hadde noe med oppgaven å gjøre, og hvor irritert sensoren var under hele eksamen. han smilte aldri, og virket veldig kynisk. jeg har innvandrerbakgrunn og jeg så hvordan han smilte da han skulle ta i mot ei etnisk norsk jente. kan jeg klage på dette? Jeg kan ikke stryke i faget, spesielt ikke når jeg mener jeg fortjener bedre. jeg vil helst ta eksamen på nytt, med ny sensor. takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer