Hopp til hovedinnholdet

Når eg ser ner til lårene mine..så blir eg litt skoffa:

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg hu sama jente som stilte spørsmål:
Ditt spørsmål til oss: Jeg er en jente på 16 år og har så kraftige lår, men jeg trener ofte å jeg sitter sjelden på sofaen. Men siden jeg trener ofte så kan det ikke vær fett, då må det vel vær muskel. Jeg har så mye muskel i lårene, altså jenter skal ikke ha så kraftige lår!!jeg er kjempe lei meg, jeg vil få vekk det tykke låre!! HJELP!!Pleas svar meg! er det noe trening som kan forminksa muskelen i låre eller trening som kan slanke låre??? Håper på et godt svar:)(

Vårt svar:
Hei.
Det er flott med muskler i lårene. Spør hvilken som helst gutt og du vil få det samme svaret. Jeg synes at du skal være særdeles fornøyd med deg selv. Dette er ikke fett, det er en veltrent og spenstig kropp som du skal være stolt av!
Trening gir muskler, noen typer trening gir større lårmuskler enn andre, f.eks sykling, fotball og håndball. Men jeg synes at du skal fortsette med den treningen du gjør idag - og ikke minst slutte å se på lårene dine som tykke. Det er de nemlig ikke.
Ønsker deg en god sommer.

Vennlig hilsen helsesøster

Tusen takk for svaret!=)
Eg blei kjempe glad at du sa (Jeg synes at du skal være særdeles fornøyd med deg selv. Dette er ikke fett, det er en veltrent og spenstig kropp som du skal være stolt av!)
Nå e eg stolt av kroppen min, men en ting til.
Når eg drar på shopping, å når eg sga prøve buksene.eg bruke str 36 og 38. Eg prøvde en bukse som e på str 38, livet passe godt, litt lause mn d går greit når eg finne en belte å strame opp. Men en ting som plage meg så veldig er at, rundt livet passe d godt, men lårene..sitter jo helt tett fast, klare nesten ikje å ta sånn lange steg å gå nesten, blir liksom forstramt rundt lårene:( men syns du ikej at d e rart at buksen passe godt rundt livet en passe ikje rundt lårene, så eg tenke tbage åneij eg har så kraftige lår=( så prøve eg str 40, d jekk helt greit rundt lårene, men rundt livet e d helt slapt, buksen dette ner nesten , blir liksom forstort rundt livet, men rundt lårene passe d. Så eg ha vel en go grunn å bli lei mg av lårene mine:/ går d ann å bli medfødt me kraftige lår? for eg e egentlig passe normal..eg ha lange tynne armer og en veltrent mage, eg e egentlig ganske fornøyd me magen min:) men når eg ser ner til lårene mine..så blir eg litt skoffa:( Men uansett sga prøve å tenke på at eg e veltrent å sga prøve å vær stolt av d;) Håper på et godt svar igjen.
Hilsen mg

SVAR

Besvart 23.06.2008 22:24:06
account_circle