Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har sosial angst, og er uten jobb. Har jeg rett på støtte fra NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er har spørsmål om økonomisk støtte. Litt om meg: jeg er 18 år, og bor hos faren min. Går ikke på skole, og har for øyeblikket ikke jobb. jeg har i mange år slitt med depresjon, og angst, ble nylig diagnosert med sosial angst. jeg har aldri fått noen form for psykisk støtte hjemme, og trivs ikke så mye. jeg trur jeg hadde klart å komt meg videre i livet om jeg fikk hjelp med å komme i gang. har ikke utdanning, men har tenkt å kanskje ta opp fag på egenhånd. tidligere så har jeg snakket med navkontoret, men pga min sosiale angst, får jeg ikke til å snakke om det jeg vil snakke om, og føler meg som regel ikke hørt. da jeg ikke hadde tjent nok tidligere til dagpenger, sa hun jeg ikke hadde krav til noen form for økonomisk støtte, til og med om jeg så ble kastet ut hjemmefra. jeg går til psykolog, for å prøve rette opp litt ting, men jeg klarer ikke se for meg å begynne å jobbe. da jeg måtte si opp jobben, da sjefen anbefalte at jeg ikke forsatte. da jeg kunne få panikk på jobb lett, og ikke alltid ´´var til stede´´. har jeg virkelig ikke rett til noen form for støtte ? midlertidig støtte til jeg klarer meg selv ? takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer