Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor lenge får jeg dagpenger fra NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på dagpenger på NAV. Har en leilighet jeg driver å betaler på (har kjøpt). Arbeidsmuligheten er få og NAV kan du egentlig få gratis av meg, de er lite til hjelp. Men jeg har jobba 100% fast i 3år før jeg mistet jobben og lurer på hvor lenge jeg har krav på dagpenger? Er det 52 uker eller 104 uker? Det er litt krise om jeg brått ikke får meg jobb før juni om det bare er 52 uker, hva gjør jeg da med leiligheten og livet mitt generelt? Prøvd å lese meg frem til det, men jeg syns det er vanskelig å forstå. Håper dere kan hjeloe meg med et godt svar som det er mulig å forstå seg på. Søker jobber og står på, men vi er mange om få arbeidsplasser. Og jeg ønsker jo ikke å selge leiligheten min heller.. HJELP!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer