Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan NAV nekte meg økonomisk bistand?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har søkt om økonomisk bistand denne mnd fra NAV og fikk svar i dag. Leverte ligningsattest og kontoutskriften kun for 1.mnd, siden jeg ikke har kontoutskrifter for 3 mnd (banken la ned). De sa det var greit... Men i dag fikk jeg et brev igjen fra NAV, der står det at de vil ha kontoutskrifter for 3 mnd?! De vil også ha en "jobblogg" som viser hva jeg har gjort for å finne meg arbeid. De vil også at jeg skal møte opp på mandag (bor 3 mil unna) Dette ødela hele helga, siden jeg må leve på knekkebrød og vann hvis jeg ikke får lånt meg noen penger fra venner... Huff Har de rett til å nekte meg økonomisk bistand hvis jeg ikke kan vise kontoutskrifter for 3 mnd?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer