Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan går jeg frem for å søke om ung ufør?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg ønsker og bli ung ufør. jeg har utrolig lese og skrive vansker. tvangs tanker som lager et sett med regler for alt. jeg er i bedrift nå med aap i fra nav vært sykmeldt snart et år. jeg har dårlig orfdohold jeg vet ikke hva ord betyr, skaper bare problemer for meg. jeg har gjort meg dårlig forstått hos lege og på sykehuset som har skapt store problemer. jeg må ha med mamma når jeg skal til lege osv. jeg har også utrolig angst for nye ting. hvordan bør jeg gå frem for å bli ung ufør? jeg ønsker det for og få lov til og få livet mitt på riktig kjør igjen, slik det er nå blir det bare krøll og problemer. mvh gutt 20

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer