Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Avhengig av mobilen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet ikke hvor jeg skal legge denne men ja tror det er noe mer sosialt Jeg er ei jente på 13 som ble helt sånn seriøst mobil avhengig føler press når mobilen ikke er ned meg og har oftevondt i hodet og tørre øyne etter mobil bruking Når jeg er hjemme så bruker mamma faktisk å ta mobilen fra meg (fordi jeg ble faktisk ganske anti-sosial og har nesten glemt familie tiden) men ja når vi er på skolen i friminuttene så tar alle mobiliene sine (inkludert meg) også begynner timen og da har jeg 0 fokus på fag vondt i hode og øyene og får ikke lyst på noe Det er bare andre uka pga det avhengighet Så har jeg allerede ikke gjort en av leksene fikk en 4 på prøver (jeg kunne ha fått 6 men jeg var fokusert har faktisk hoppet over en minus oppgave fordi jeg rett og slett ikke klart å fokusere på subtraksjon) Jeg er redd å få anmerkning og hvis karakterene mine forsatt sånn så kommer jeg aldri til å bli det jeg vil bli Hva skal jeg gjøre? (har vondt i hodet nå og) Jente (13)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer