Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er frekk mot folk og kan si stygge ting

account_circle

SPØRSMÅL

Det eg lure på e någe ganske teit egentlig, men ja må bare spør. Eg e ein sykt frekk person mot folk eg ikkje like, og eg vise det veldig godt. Og det har ikkje alltid vært sånn. Men itte eg begynnte på vidergående. De som e vennene mine og de eg like e eg ikkje frekk mot, men når de irritere meg så skifte eg plutselig heilt humør og kan kalla hu jævla hora ka du vil? Faen ikkje snakk te meg og alt det der. Og vennene mine syns det e løye av å te, for di vett eg e egentlig ein sykt morsom, hyggelig jenta te vanlig, men får sånn kick plutselig at vil eg liksom bare slå te di. Eg har mange venner osv, og ser bra ut. Av å te føler eg at eg ser alt for bra ut og elske meg selv hhahaha. Ei av mine bestevenner e heilt lik meg, og me elske å vær me kverandre for me e heilt like i personligheten osv, og begge elske utsende sitt hahhaha men føler det e så sykt teit når eg tenke meg om. Og me for mange komentarer om at me e sykt frekke og ikkje gidde å bli kjent me någen, og fake. what to do?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer