Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg gidder ikke henge med venner

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gidder ikke henge med venner. Jeg føler jeg ikke kjenner vennene mine nok til å henge med de på fritiden og jeg er redd for at det skal bli kleint/ kjedelig, så jeg tør ikke. Sier automatisk at jeg ikke kan, som unnskyldning. Jeg føler jeg har en bestevenn som jeg ikke må bekymre meg over at det blir kleint å være med. Hun spør ofte om å finne på noe men jeg kommer bare med unnskyldninger. Jeg vil heller være hjemme å se på netflix. Jeg er ganske sjenert når det kommer til folk jeg ikke kjenner og har lett for å svare gutter litt frekt ihvertfall. Jeg tør såvidt å gå på butikken uten sminke, eller i joggebukser i frykt for å se/møte hvem som helst! jeg har dårlig selvtillit og tenker hele tiden på hvordan jeg ser ut foran alle! jeg tenker alltid på hva folk tenker om meg. Jeg blir fort nervøs om å være blant folk, f.eks å være på skolemusikal øvelse med de «populære» folka gjør meg så nervøs. jeg stresser over alt for mye, det sier til og med bestevennen min. Hva kan være galt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer