Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har anmeldt en person for å lage en falsk Facebook profil i mitt navn

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Igår fant jeg en falsk facebook-profil som var registrert i mitt navn og slik, der vi hadde 80+ felles venner. Jeg vet ikke hvem som har opprettet profilen,mens det er en eller annen som sitter og bare skriver dritt og slik om meg på mine venner sine vegger under mitt navn. Har selv ikke så mange venner selv, og har blitt mobbet for å være den jeg er siden 4. klasse. Fredag kveld ble jeg også beskyldt for å ta mange bilder og slik og er blitt truet flere ganger med å bli slått ned og banket og slik. Denne facebook-profilen som er i mitt navn bruker også en venn av meg sitt profilbilde så den personen ble sur på meg for at den er på en bruker i mitt navn.- men foreldrene mine har kontaktet foreldrene hans og bekreftet at det ikke er min profil. Har planer om å gå og anmelde det til politiet imorgen. Men kan dere si noe om hva dere tror politiet kan gjøre med det, og hvor stor sjanse det er for at dem etterforsker det og ikke henlegger saken? Har de siste dagene nesten vært REDD

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer