Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få mer likes på instagram?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg har lyst på flere likes på instagram. Jeg pleier å få vanligvis noe med 20 (har 400 følgere ca og skriver på engelsk, har åpen bruker og bruker hashtags som passer til det jeg legger ut) likes og noenganger 40. Men en gang så spurte jeg en venn om hun kunne like et bilde og siden da har hun fortsatt og like de. skal jeg spørørre all om de? eller blir d masete kanskje=kanskje* men jeg fortjener mye mer likes og kommentarer! JEg legger ut nydelige, proffe fantastiske kule flote bilder som kjendiser og sånnt gjør! alle sier det. men hvorfor får jeg ikke mere da?(følgere, likes, kommentarer) jeg har prøvd å kommenter eo glike andres ting, men de følger ikke tilbake. hva skal jeg gjøre? når skal jeg poste? Foresten, jeg redigerer bildene ca likt:) Men er det noe å analysere med likes osv, eller? TUsen takk på forhånd dere gjør en god jobb ;) god kveld yay;)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer