Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan bli bedre likt av folk? Hvordan invitere kollegaen min ut?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvordan man "enkelt" kan bli bedre likt av folk? Jeg er veldig stille og prater generelt lite, siden jeg aldri vet hva jeg skal si, å føler meg litt utilpass, hvertfall når det er mange som sitter ved samme bord å har det morsomt.. Syns det går lettere om man er på tomannshånd, men føler igjen da at motparten ikke er interissert i å prate med meg når flere kommer i rommet, siden jeg er litt "tørr" og kjedelig. Jeg har god selvtillit, å er ikke redd for å prate, det er bare det at jeg ikke er så morsom å prate med. Hva kan jeg gjøre for å bli flinkere til å skape relasjoner med mange folk? Det er også en jente på jobb som jeg er litt betatt av, men får "prestasjonsangst" hver gang hun er i nærheten, å jeg tørr knapt nok å si hei til henne når vi jobber sammen. Har lyst å invitere henne med ut, men vet ikke hvordan jeg skal gå frem for at det skal unngå å bli kleint dersom hun avslår invitasjonen :S

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer