Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er jeg umoden for alderen? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei jenta på 15 som lure på om eg er umoden for alderen. Venninnene mine snakker med mangen gutter og har hatt sex. Mens eg har ikkje hatt sex eller snakker med gutter så masse. Dei vennene mine som ikkje har hatt det snakker om at dei vil bare ha det overstått og vil gjøre det med ein gutt etter å ha bli kjent med han på kort tid. Meg derimot synst sex er spesielt og vil ha det med ein kjæreste etter å ha kjent han lenge. I tillegg så sender dei nudes til guttane dei snakker med. Eg har aldri gjort det og vil ikkje. Vennene mine drikker også veldig ofte. Men etter å ha prøvd det ein gang og å ha fått spysjuko av alkoholet så har eg ikkje klart å drukke igjen. Vennene mine har etter det prøvd å fått meg til å tolerera det igjen med å ha lite alkohol i med masse sukker og sitron, men eg blir kvalm med ein gang eg tar ein liten slurk. Så eg har slutta å prøvd å drikka alkohol...Så derfor føler eg meg litt utanfor og annerledes. Og lurte på om eg er umoden for alderen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer