Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hater å snakke foran klassen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 13 år. Vet ikke helt om jeg valgte riktig tema men jeg vet ikke hva som er med meg nå lengere. Før så elska jeg å lese høyt for klassen men plutselig så vil jeg ikke i det hele tatt. For ca en uke siden så skulle vi ha en Engelsk presentasjon men to andre å da begynte jeg sånn seriøst å gråte rett før jeg skulle gå opp. Og jeg liker heller ikke Engelsk men det gjeller alle andre fag også Norsk Mat&Helse ja alle ting jeg må lese får jeg sånn at jeg bare vil gråte. Jeg får ikke helt puste å alt bare krymper mot meg når jeg får beskjed om at jeg skal ha en presentasjon eller lese høyt for klassen( vi er ca 51 til sammen i klassen og jeg går i slutten av 7.Kl) og når jeg leser foran noen utenom å klare og ikke gråte så sier jeg masse feil og bare: ja også kom det ehh nei: også må jeg lese det på nytt. Men jeg hater det absolutt og jeg får nesten hjerte i halsen når jeg skal lese forran noen(men ikke foreldrene mine kun klassen) og jeg får ikke ordentlig puste. Angst??

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer